Campers en tarieven

Huur de Elnagh T-loft 530 en maak een prachtige rondreis door Europa! Op deze pagina vindt u onze voorwaarden, huurtarieven en meer informatie rondom de te huren camper.

Ons camperaanbod

Als u ervoor kiest een camper te huren bij Delta Camperverhuur, dan huurt u de luxe halfintegraal Elnagh T-Loft 530. Dit comfortabele model heeft de veelgevraagde indeling met twee aparte bedden in de lengterichting van de camper, badruimte met douche en een modern ingerichte keuken met driepits gasstel, ruime koelkast en vriesvak. De camper is verder voorzien van een zonwerende luifel, voldoende kastruimte en een ruime garage, waarin u onder andere twee fietsen kwijt kunt. De fullcolour achteruitrijcamera zorgt ervoor dat u eenvoudig inparkeert met de camper. De camper heeft een 150 PK motor, die automatisch versnelt. Het interieur van de camper is voorzien van een luxe ecolederen bekleding. De T-Loft 530 heeft als extra een elektrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek. Ook hebben campers in deze klasse een vijfde goedgekeurde zitplaats.

Over ons

Delta Camperverhuur is een jong camperverhuurbedrijf dat als doel heeft u zoveel mogelijk plezier te laten beleven tijdens uw camperreis door Europa. Dit doen we door een betrouwbare service te bieden, betrokken te zijn op u als klant en mee te denken in de voorbereidingen op uw vakantiereis. Ook op het moment dat u met een van onze campers in het buitenland verblijft, kunt u contact opnemen.

Delta Camperverhuur houdt van duidelijke afspraken en goed contact. Voor u vertrekt, geeft Delta Camperverhuur zorgvuldige instructies over het gebruik van de wagen. Op verzoek leveren wij tegen een vergoeding de camper af bij u voor de deur. De camper die u bij ons huurt, wordt geleverd met luifel, stroomhaspels en complete inventaris. Ook comfortabele stoelen zijn inbegrepen!

Met uw keuze voor Delta Camperverhuur is de voorbereiding op een mooie vakantieperiode begonnen. Wilt u gebruik maken van de service van Delta Camperverhuur? Geef dan snel door welke weken uw voorkeur hebben.

Onze huurtarieven

Klik hieronder op de knop om de actuele tarieven te bekijken.

Betalingsvoorwaarden

Nadat u in het reserveringsproces een aanbetaling hebt gedaan aan Delta Camperverhuur, voldoet u de rest van de huursom 6 weken voor de camper door u opgehaald of door ons bij u afgeleverd wordt. Wanneer u een camper huurt bij Delta Camperverhuur, betaalt u een borgsom van € 750. Deze borg ontvangt u binnen 6 weken nadat de camper in goede staat is teruggebracht retour. De borg is het eigen risico bij schade.

Uiteraard worden eventuele nagekomen boetes met de borg verrekend.

Beelden van onze camper

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen