Veelgestelde vragen

Wat moet u weten voor u met een camper van Delta Camperverhuur op stap gaat? Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. We staan u graag te woord.

Inventaris

De camper die u huurt bij Delta Camperverhuur beschikt over een basisuitrusting. Klik op onderstaande button om de complete inventarislijst te zien.

Camper Delta-47

U kunt de camper vrijdag vanaf 16.00 uur halen. Wanneer de bezetting het toelaat, kan hiervan in overleg afgeweken worden.

Voor u de camper inlevert bij Delta Camperverhuur, leegt u zowel de schoonwatertank als de vuilwatertank. Het chemisch toilet dient geleegd en gespoeld te zijn. Verder zorgt u ervoor dat de camper een volle brandstoftank heeft.

Vrijdag is de wisseldag en dient de camper uiterlijk om 10.00 uur te worden ingeleverd. Na 10.00 uur wordt €250 extra in rekening gebracht.

Het interieur van de camper dient u te reinigen voor u deze inlevert. Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen. De buitenzijde wordt ter bescherming van de lak met speciale reinigingsmiddelen gereinigd en mag u niet zelf reinigen.

Afhankelijk van uw stroomafname kunt u ongeveer 8 uur op de huishoudaccu profiteren van licht en de waterpomp.

U kookt op gas. Er wordt altijd een volle extra gasfles meegeleverd. De koelkast inclusief het vrieskastje werken op de huishoudaccu, elektriciteit en/of gas. De koelkast schakelt automatisch tussen de energiebronnen. Het is ook mogelijk om onder de luifel te koken.

U kunt de camper stellen met oprijblokkken. Deze oprijblokken vindt u in de garage van de camper.

Klik op de inventarislijst.

Zin in een mooie rondreis?

Verken Europa per camper!

Bij Delta Camperverhuur huurt u eenvoudig een comfortabele camper.
Bekijk hier de tarieven en doe een reserveringsaanvraag.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen